Advertisement

Monday, August 27, 2012

10 Kereta Terpantas Di Dunia Pada Tahun 2013

10 Kereta Terpantas Di Dunia Pada Tahun 2013


Laman web Total Car Score telah menyenaraikan 10 buah buah kereta terpantas di dunia pada tahun 2013 nanti. Penyenaraian ini telah dilakukan oleh Karl Brauer, CEO dan ketua editor Total Car Score.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...10 Kereta Terpantas Di Dunia Pada Tahun 2013
Sekarang sudah pertengahan tahun 2012, mungkin para peminat jentera laju sudah tidak sabar-sabar untuk menunggu tahun hadapan. Oleh itu, satu senarai kereta terpantas pada tahun 2013 sudah dikeluarkan oleh laman Total Car Score.  Senarai ini disediakan oleh Karl Brauer, CEO dan ketua editorlaman maya tersebut. Senarai ini tidak memasukkan syarikat pembuat kereta yang mempunyai kurang daripada 20 cawangan di seluruh dunia atau menjual kurang daripada 20 model per tahun di seluruh dunia. Berikut adalah senarai kereta terpantas pada tahun 2013. Jom lihat gambar di bawah ini.

P/S Blog 1Car - T/Kasih kerana Berkongsi info - Melayukini.net 
- Untuk memiliki kereta-kereta di atas ini, bagaikan satu mimpi kerana harga sebuah kereta ini ada yang hampur mencecah jutaan ringgit. Itu tidak masuk lagi kos penyelenggaraan dan cukai jalan di Malaysia. Kebiasaannya kereta mewah hanya mampu dimiliki bagi yang mempunyai perniagaan besar, artis dan ahli sukan. 
Mungkin dapat dimiliki akan datang................insyallah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...